Long time no see

Hei!

Kieltämättä pitkästä aikaa, viimeksi postasin tänne 15.7.2017. Aivan älyttömän pitkä tauko tuli tässä blogin kirjottelussa. Ei siis suinkaan nukkeilussa. Olen kyllä kuvannut nukkejanikin jonkin verran. Tämänkin postauksen kuvat ovat otettu jo viime vuoden loppu kesästä. 

Syy, miksi en ole kirjoitellut tätä blogia on yksinkertainen. En ole kerinnyt. Aloitin siis viime syksynä lukion ja se on syönnyt paljon aikaani. Aloin käyttämään enemmän aikaa opiskeluun ja se aika on otettu pois vapaa-ajan harrastuksistani. Olen pärjännyt lukiossa hyvin ja voisin jopa sanoa, että tykkään käydä lukiossa. Ei siis valittamista. Nyt alkaa viimeinen jakso ja sen jälkeen alkaakin jo kesäloma, jonka aikana yritän kirjoitella tänne aktiivisemmin.

Teen tänään näitä postauksia ja laitan ne ajastuksella tulemaan seuraavien viikkojen ajan. Yritän herättää tätä blogia henkiin uudestaan, kun tykkäisin kumminkin kirjoitella tänne. En kyllä tiedä lukeeko kukaan tätä blogia enää, mutta ei kai se haittaa, jos ihan omaksi ilkoseen kirjoittelee.

Ps. Tässä postauksessa näkyy nyt nämä punaiset housut, joista mainitsin edellisessä postauksessa.


Merete - Pullip Lunatic Queen



















Kommentit

Suositut tekstit