Viimeinkin kesä

Hei!

Pitkästä aikaa taas postausta. En olekkaan postannut noin kolmeen kuukauteen. En pitänyt mitään taukoa nukkeilusta tai mitään. Tai en ole kuvaillut, mutta olen ommellut mekkoja ja tehnut kampauksia. Olen myös suunnitellut mielessäni tarinaa nukeilleni, mutta se on viellä todella kesken, joten ei siitä sen enempää. 

Vaihdettiin siskon kanssa nukkejen peruukkeja. Annoin Miuyukin blondin peruukin siskon Shulle ja laitoin Shun oranssin peruukin Miuyukille. Mielestäni peruukit voisivat vaikka jäädä noin, kun kerta sopii niin hyvin. 

Kouluakin on enää viikko jäljellä. Jeiii!! Odotan innolla kesälomaa, mutten odota yhtään lukion alkua. En haluis mennä sinne, ku ei ole yhtään motii. Mutta muuten oon innossani kun peruskoulu on vihdoin ohi. Tai vihdoin ja vihdoin, en mä nyt tuskissani odottanut sen päättymistä.

Käytiin siis siskon kanssa tossa läheisessä metsässä, sellasella lähteellä kuvaamassa. Meillä oli kaikki nuket mukana ja niiden kuljettaminen oli yhtä tuskaa. Kääri nukke kaulahuiviin, ota nukke kaulahuivista, kääri se uudestaan kaulahuiviin. Mutta oli ihan kiva kuvaus reissu. Paitsi kun päästiin kotiin huomasin että Miuyukin obitsu pääti kuolla. Se obitsu on ollut jo vähän aikaa huonossa kunnossa, mutta nyt se hajosi osiin käsissä, jalat lähti irti ja ylä- ja alaruumis ei halua pysyä yhdessä. Mutta ei kai sille mitään voi.  Siskon instagram on muuten ´'hattaralma'. Käykää seuraamassa XD

En oikeesti ikinä keksi, että mitä kirjottaa näihin postauksiin. :P Mutta ei kai mulla sitten muta ollut, joten kuviin!!















































Ja kuvaus reissun lopulla tuuli päätti tulla leikkimään nukeilla ja kaatoi jokaisen. :)

Kiitos kun luit ja nähdään seuraavassa postauksessa. :)

Kommentit

Suositut tekstit