Calm waters

Hei!

Tänään alkoi virallisesti kesäloma. Omasta mielestäni ainakin olen sen ansainnut. Nyt on kovin outoa, kun ei ole mitään koulu töitä, joita pitäisi tehdä. Olen pärännyt paremmin lukiossa kuin koskaan ennen missään koulussa. Kesäloma tuntuukin palkinnolta kovasta työstä. Hyvää kesää kaikille teillekkin!!! 🌻🌻

Tosiaan en muistanutkaan ilmoittaa viime postauksessa, että minulle on tulossa uusi nukke! Tällä kertaa nukke ei olekkaan pullip-perheen nukke, vaan bjd. Hän olisi sitten ensimmäinen bjd:ni. Kuinka jännää!! Toisin nukke saapuu vasta syksymmällä, joten kerron sitten enemmän. Saan hänet siis syntymäpäivä lahjakseni. Olen niin innoissani!!

Tämän postauksen kuvista vielä vähän. Kävin kuvaamassa Alicea läheisellä lähteellä muutama viikko sitten. En ollut suunnitellut lähteväni kuvaamaan, mutta sitten tuli sellainen olo, että pitää päästä ulos kävelemään. Nappasin siis Alicen reppuun ja lähdin lenkille. Oli vielä todella kaunis ilmakin. En tiedä ovatko kuvat alkujaankin vähän rakeisia vai onko se vain bloggerin syytä, mutta toivottavasti ketään ei haittaa. Yritin kyllä valita parhaimmat kuvat postattaviksi!


Alice - Pullip Classical Alice Sepia Ver.


 












 





Kommentit

Suositut tekstit